Entrées / Salades || Plats du jour || Spécialités maison || Plats végétariens

Poisson / Fish || Agneau / Lamb || Boeuf / Beef || Poulet / Chicken

Menu Asmara || Menu Addis || Menu Mer Rouge || Menu Abyssinie



ENTRÉES - STARTERS


SAMBUSA7.-

Feuilletés fourrés (3 pièces) à la viande de bœuf et aux légumes.

Beef and vegetable filled pastry shells (3 pieces)



SAMBUSA (Végétariens)7.-

Feuilletés fourrés (3 pièces) aux légumes.

Vegetable filled pastry shells (3 pieces)



SALADES - SALADS


SALADE DENESH7.50

Salade de pommes de terre, poivrons, tomates et oignons frais accompagnée d’une sauce épicée.

Vegetable salad made with potatoes, peppers, tomatoes, and green onion in a vinegar and oil dressing with spices.



TIMATUM SALADE7.50

Salade de laitue, tomates, oignons et piments.

Salad of lettuce, tomatoes, onions and hot peppers.



SALADE DU CHEF10.-

Une combinaison goûteuse de tomates, oignons, piments, poulet et œufs durs servie sur un lit de laitue.

A tasty combination of tomatoes, onions, peppers, chicken and boiled egg served on a bed of lettuce.




TVA 7.6 % COMPRISE



Gazelle D'Or, Restaurant Erythréen et Ethiopien // Rue de Lyon 55 - 1203 Genève
Tel 022 340.33.50 // Fax 022 340.34.65 // e-mail : zeraiabraha@gmail.com