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AGNEAU - LAMB


Chacun des plats suivants est servi avec deux "Injera" et deux sortes de légumes. "Injera" supplémentaire : = 1.50

Each of the following dishes is served with two "injera" and two different kinds of vegetables. Each extra "injera" = 1.50.



YEBEG WET27.-

Tendres morceaux d'agneau préparés dans un beurre aux herbes, épicés avec des oignons, du poivre vert et saupoudrés d'ail et de gingembre.

Tender morsels of lamb prepared in a special herb butter, seasoned with onions and green peppers, and sprinkled with garlic and ginger.



TIBS KULWA D'AGNEAU29.-

Morceaux d’agneau maigre sautés au beurre incorporés à des oignons, des piments verts et du poivre vert.

Cubes of lamb fried in butter, onions, green and black peppers.



YEBEG ALECHA27.-

Tendres morceaux d'agneau revenus dans un beurre épicé, mélangés à des oignons frais saupoudrés de gingembre, ail et turmeric.

Tender lamb pieces, prepared in special herb butter, spiced with onions and green peppers, dusted with ginger-root, turmeric and garlic.



DELOT24.-

Emincé d'abats d’agneau (tripes) revenus dans des épices diverses, agrémenté de persil et servi avec un choix de légumes.

Minced tripe and lamb’s liver sautéed in various exotic spices, seasoned with fresh parsley and served with a choice of fresh vegetables.




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